WOBs

Нанесення тонального крему – справа буденна, проте досить делікатна. Кісточка для тону від ВоБс відкриє вам секрети магії мейкапу та стане вашим незамінним помічником, з яким процес нанесення буде легким, а покриття – ідеально рівномірним і природним. У цій статті ми розглянемо кілька кроків, які допоможуть вам швидко та ефективно вирівняти тон, вправно замаскувати недоліки та зберегти натуральний колір шкіри обличчя.

Професійна кісточка для тоналки WOBS

 
WOBs

Професійна кісточка для тоналки – ваш секрет ідеально гладкої шкіри 

Щіточка для тонального крему – це не просто б’юті-інструмент, це ваша чарівна паличка, яка допоможе швидко, якісно, економно та ефективно зробити тонування і, на відміну від спонжика, вона здатна зробити непомітними навіть пори. Все, що вам потрібно, це виконати кілька простих кроків:

готовоПочніть зі зволоження. Нанесіть на шкіру обличчя сироватку або крем. Це допоможе відновити водний баланс і підготувати основу для нанесення тонального засобу.
готовоПереходьте до тонування. На цьому етапі вам знадобиться кісточка для нанесення тонального крему та коректорів W3241. Легкими точковими або круговими рухами нанесіть невелику кількість засобу на обличчя, починаючи від центру і поступово розтушовуючи його до країв обличчя та шиї. Ця кісточка для тоналки має форму «лапки», звуженої з однієї сторони, що дозволить вам рівномірно розподілити продукт навіть у важкодоступних місцях.
готовоУникайте перенасичення, адже саме це може призвести до появи ефекту маски. А кісточка для нанесення тонального крему купити яку ви можете в нашому магазині, допоможе вам цього уникнути. Виконана з таклону, вона вбирає тільки необхідну кількість продукту, забезпечуючи його рівномірне нанесення та збереження природності у мейкапі.
готовоРозтушуйте тональний засіб. У нас ви можете замовити кісточку для нанесення тону від WoBs, призначену для розтушовування та змішування продукту на шкірі. Вона допоможе вам рівномірно розподілити та делікатно розтушувати тональну основу по всій шкірі обличчя, щоб тон повністю увібрався у шкіру, а покриття стало максимально гладким та природним.
готовоДодайте останній штрих у ваш повсякденний мейкап. При бажанні можна доповнити макіяж іншими косметичними продуктами, такими як консилер під очі, рум’яна та пудра, а кісточки ВоБс допоможуть зробити правильні акценти та підкреслити переваги вашої зовнішності.
 
WOBs

Купити кісточку для тонального крему від Wobs, щоб кожного дня виглядати неперевершено 

Купити кісточку для тонального крему від Wobs
Правильно підібраний професійний пензлик, виконаний з високоякісного ворсу, стане вашим кращим помічником під час нанесення тону для природного макіяжу. Онлайн-магазин професійних пензлів для макіяжу WOBS пропонує широкий асортимент щіточок, серед якого ви можете кісточки для тоналки купити, що стануть запорукою вашого бездоганного образу. Лінійка WoBs настільки багатогранна та різноманітна, що серед представлених моделей ви можете не тільки купити кісточку для тонального крему, а й підібрати пензлики для будь-якого етапу мейкапу. Тож не відмовляйте собі у задоволенні відчути себе впевненою та надзвичайно привабливою, переходьте у наш онлайн-каталог і обирайте якісні б’юті-інструменти, яким довіряють досвідчені візажисти.